maanantai 14. lokakuuta 2013

Fanfest - Coni ilman cosseja

Elikkä viime viikon loppuna oli fanfest johon olin alun perin suunitellut tekeväni pari cossin SevenTanin kanssa mutta hän kun ei saanut Danny cossiaan valmiiksi, niin loppui minultakin into omaani. Perjantaina olisi pitänyt siihen enää pinssi tehdä ja sitten mahdollisesti eräs proppi. Cossini olisi ollut Doreah GoT:sta.
        Se tulee varmaan sitten joskus ensi kesänä, kun on myös lämpimämpää, tässä asussa olisi voinut tulla kylmä. Värjäsin kankaat vaateita varten mutta se ei sujunut kovinkaan hyvin, sillä  ensinäkin väriainetta oli liian vähän ja lisäksi unohdin sekkoittaa seosta välillä kun pelasin LoL:ia samalla ja en kuollut tarpeeksi usein. No korjasin asian ja värjäsin ne uudestaan. Tämä cossi siis sitten ensi kesänä. 

Doreah

Päädyin siis pistämään jotain normi vaateita ja peruukin. Perjantaina suuntasin Pasilan asemalle hakemaan Aisu Hoshin ja MinMinWitchin jotka tulivat sinne. Siitä suuntasimme meille sillä olin unohtanut peruukin meille ja sen saatuani suuntasimme SevenTanille. Joka ei kuitenkaan ollut kotona vaan vielä töissä. Odottelimme häntä siis siellä ja juttelimme kaikkea jännää. Joka jatkui SevenTanin tultua. 

Lauantai aamuna heräsimme aikaisin ja päätimme valita mitä laitamme päällemme, kenelläkään ei ollut cossi joten oli vaikea miettiä mitä jännää voisi laitta päädyimme lopulta kaikki johonkin. Kaikilla oli hame.. olisimme voinee kuulu jokin tuntemattomaan koulu tyttö mangaa...

Astun Tardikseen

Huomaa panda päässä


Minä, SevenTan ja Aisu

Eli mulla oli Allenin valkoinen peruukki ja Kandan ponnari ja pulisongit. Näin syntyi siis Panda Walker. Ei siitä sitten sen enempää...


Conissa käytiin siis parilla luennolla, joka on enemmän kuin normaalisti. Muutama ihan hyvä oli. Avatariin hieman petyin, luennolle mentiin nimen perusteella, mutta siellä käytiin läpi vain hahmoja, mutta pitäjä oli ensikertalainen joten se ka selittää.. No aika monta oli myös peruttu että enmpäänkin oltaisiin voitu mennä. Joten Fanfest oli hieman erillainen coni taas vaihteeksi. Seuraavaksi sitten Yukicon johon tulee kyllä cossit tehtyä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti