maanantai 8. lokakuuta 2012

Heheh.. eli tein tän blogin heti Animeconin jälkeen. Ihan innoissani sitä tein mutta en heti ehtinyt mitään julkaista ja sitten se jäi ja jäi..mutta nyt kun koulun eteen pitäisi jotain tehdä (lukea kokeisiin) niin mikä onkaan parempaa tekemistä kun kirjottaa tänne jotain..

Mutta siis koska olen tän vuoden vaihdossa jenkeissä niin ei kauheasti tule wip kuvia tulevista cosseista mutta jotain vanhoja cossi kuvia voisin laittaa ja myös mitä aijon toteuttaa kun tulen takas. elikkä seuraava con johon pääsen on ens kesän Desucon. Sinne mahdollisesti uusin Okitan jos tulee muita Hakuoki cossajia tai sitten Soi Fonin.. tykäsin siitä cossista. Riippuen jos saan Yoruichini sinne eli EriciusLux. Jompikumpi siis noista mahdollisesti luvassa ja koska coni on kaksipiväinen niin joku ihan uus cossi. Koska aikaa ei ole ihan hirvesti niin jotain suht yksin kertaista. Luultavasti joku pokemon cossi.. joku kouluttaja+pokepehmo tai Gijinka tai ihan fursuitti pokemon. Saatta viellä vaihtua jos löydän jonkun hyvän hahmon ennen kesää.. aikaa on vielä.

mahdollisesti Team Magma tuo nais versio tai mies.. en osaa päättää.. naisella kun on ihanat siniset hiukset mutta kuheen lyhkänen hame..  tykkään tosta huppusta ja muutenki tyylistä. Saa nähä.


Toinen mitä oon miettiny Wiona, Gym leader.










Ja sitten lisää suunitelimia: elikkäs Trconissa 2013 Allen Walker. Se on jo varma sillä peruukin omistan ja ja varmaan hankalin cossi tähän mennessä. Saa nähä miten onnistuu..
 
Ja sitten joskus tulevaisuudessa kun SevenTan tekee Alabasta!Namin niin sille seuraksi tulee:
 



7 kommenttia:

  1. Vihdoin sinäki kirjoitit blogiin jotain! :'D

    Sun pitää olla Okita uudestaan jossain! <3
    Ja miks mua huvittaa tuo Team Magma cossi-idea? xD Olen itse kyl myös tekemässä Falkneria (HG/SS versio) seuraavaksi cossiksi. Tosiaan sen debutti tulee Ruotsin Skeconiin mutta varmaan kierrätän sitä sitten jossain Suomen conissa myöskin, saapi nähä.

    VastaaPoista
  2. Jep oon ollu superlaiska.. josko se vaikka tästä lähtis :D
    Jep Okitan uusin varmasti jos muita Hakuokilaisia on. Pitänee hieman parannella sitä. Falkenr! No mulla on itseasiassa monta hahmoa pokemonista joita vois cossata mutta tuo team-magma nyt on suht yksinkerainen ja mulla kun ei ennen desua hirveesti aikaa oo välttämättä niin se ois aika hyvä. Toivottavasti Falknerin jossain kierätät. SevenTan sano et vois tehä Mistyn kun sillä kerran on oranssi peruukki valmiina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti lähtee! :'D (muuten tulen potkimaan persuksiin xD)
      No minä ainaki cossan Hakuoukia ensvuonna ja paljon. XD Mulla kunnon Hakuouki-into juuri nyt.. kuten blogini viime postauksista huomaa jos olet seuranut... x)

      Falkner joo. :) Se tuli kyl aika puun takaa alunperin koska en ollut suunitellut cossaavani häntä. Mutta sitten innostuin ku kaksoseni päätti tehdä Silverin Skeconiin, koska hän halus uuden cossin, niin olihan se pakko vetää joku Pokémon träineri myös että sais paricossit. XD Tulevaisuudessa sit teen myös gijinka poksuja. Falkner nyt ku aika lailla on ainoo ihmishahmo Pokémonissa ketä mua kiinostaa cossata.. sil on hienot vaatteet (mitä uskaltaa pitää päällä ilman että näyttää liian karmeelta :'DD) ja nam nuo hiukset! Ja joo kyl mä varmaan Falknerin kierrätän jossain, varsinki jos muut tutut vetävät myös Pokémon cosseja mukaan! :'D Misty!!

      Ja joo, Team Magma cossi tuskin on kovin haastava tehdä niin kannatan sen tekoa. :) Myös helposti tunnistettava ja monet ei cossaa niitä joten olisit varmaan aika uniikki. ;)

      Poista
  3. Yay, eka teksti! :D Blogia on aina vaikea aloittaa xD

    Todennäköisesti ja toivottavasti tulee jonkinlainen Hakuouki-ryhmä Desuun~ Ja jos tulee niin varmaan olen taas Okita ja sitten ollaan tupla-Okitat 8DD

    Luffy! Ja varsinkin Alabasta!Luffy <3 Odotan innolla sitäkin cossia ^^

    VastaaPoista
  4. Tykkään itsekin tosta Falkenerin tyylistä mutta nuo hiukset.. ovat upeat mutta täytyisi jostain löytää valmiiksi stailattu peruukki : D

    Jeei tupla Okita! Ite tykkään tosta Alabasta!Luffysta kans ja siin on lisä vaattetta jos tulee kylmä.. Pitää vaan alkaa metsästää tota olkihatua..

    VastaaPoista
  5. Jeii! Tekstiä! Sun täytyy cossata Luffya ja sitten tehä toi ilme. Se on must. Kulmakarvaa on kyllä vaikea saada kiekuralle.
    Ja ollaan kerätty jo melkonen D. Gray-man -ryhmä. Pitää vaa kattoo et missäs ens vuoden Animecon pidetään.

    VastaaPoista
  6. Kulman saa kiekuralle jos käyttää mustaa tussia :D tai sitte muuta vastaavaa helposti irtoavampaa...

    VastaaPoista