maanantai 29. lokakuuta 2012

Suunitelmia

Muokkasimpa tätä blogin ulkoasua, edellinen oli liian sininen..
Mutta cosplay suunnitelmia taas :) koska pukujen teko ei onnistu tällä jenkeissa ja pitää odottaa kesä kuulle että pääsis tekemään jotain niin lisää suunnitelmia! Koska tekee hirveesti mieli conittaa ja tehä cosseja..

Elikkäs on varmistunut että teen Team Magma cossin, sillä pyysin jo SevenTania tilaamaan peruukin siihen. On muuten toddella vaikeaa löytää oikee sinistä. Yksi todella hyvä löytyi mutta se on liian lyhyt! joten teen ennemmän sen miltä sen hiukset näyttää pelissä, elikkä tummemmat.. siltikään ei ole täysin oikea sävy..

Mutta toinen cossi minkä ajattelin mahdollisesti Animeconiin on sekin pokemonista :
Elikkä Erika. Haluan tehdä tämän version koska kimono <3  ja lisäksi Erikalla on tässä ruskeat silmät.. silmien ja hiusten väri vaihtelee runsaasti.. Teen Erikan seuraksi jonkun Grass pokemonin.. sitä tosin pitää vielä miettiä..Erika Gym leader
 

3 kommenttia:

  1. Pokemoncosseja! Pitäsköhän munkin harkita jotain sellasta? Cossisuunnitelmia on kyllä jo varmaan vuodeksi eteenpäin, mutta koko ajan tulee kaikkia kivoja cossattavia hahmoja eteen.

    VastaaPoista
  2. Oi Erika! Yks mun kaveri teki sen just Skeconiin (Ruotsi) minne ollaan menossa 2-4 novemberii mutta aina lisää Pokémon cosseja. <3 Itse olen tekemässä Falkneria, kohta alkaa olemaan valmis, ahaha. Toivon että keren saada sen valmiiks coniin. XD Kierrätän sitten Falkneria aika varmast jossain Suomen kesäconissa... Pokémon-ryhmäcossit anyone? :'D

    VastaaPoista
  3. OO joku muukin : D Ite haluun tehä ton koska kimono! SevenTan sun pitää tehä! Oisko Anime tai Traconiin toiseks cossiks?

    VastaaPoista