tiistai 13. elokuuta 2013

Desusta, Anime conista ja sitten viellä Advikista

Olen ollut hyvin laiska tämän blogin kanssa.. innostus kirjoittaa lopahti vähän viime vuoden aikana kun olin jenkeissä eikä voinut mitään cossaamiseen liityvää tehdä. Ja sitten on ollu koko kesän kaikkea muuta, eli nytten kun on vihdoin aikaa voisi laittaa kuvia ja jottua parista menneestä conista, jos jotakuta vielä kiinostaa..

Siis Desucon oli silloin kauan sitten, siitä ei sen enempää kun pari kuvaa, elikkä sinne tein tuon Team Magma Grunt cossin jota mietin joskus ajat sitten. Aluksi en meinannut mitään tehdä mutta sitten torstain ( coni ei alkanut perjantaina tai mitää...) päätin että en halua vain käyttää vanhoja cosseja joten tein sitten tätä cossi yöllä.. ja perjantai aamulla. No onneksi Seventanin cossit oli myös kesken niin ei hätää. Kuvia:


Pakollinen mailman vallotus pose, kun pahista kerran cossaa 


Tää on must paras näist kuvista 
Ja viellä tosta mun veteraani Poochyeenasta, siis toi poke jota kantelin.. pienen mokan.. ja kiireen vuoksi se esiintyi conissa ilman takajalkoja.. ja no on vielläkin jalaton + mun pokepallo jäi mökille joten sitäkään ei mukana ollut.. Niin ja peruukkia en ehtinyt hankkia.. olisin halunnut sen sinisen mikä Team magma grunteilla on pelissä.. mutta meni nyt ilman.Sitten Animecon!
Siellä cossinahan oli Blood moon!Akali Legue of Legends pelistä, johon jäin viimevuoden aikana koukkuun.. kun jenkeissä ei oikeen ollut viikonloppuisin tekemistä. Tein myös poikaystävälleni Sherelle cossin samasta pelistä Blood moon!Shen siitä miekat hajos ennen conia joten Shen sai olla ilman miekkoja.. mutta seuraavaan coniin eli Advikkiin korjasin asian, siitä lisää myöhemmin.
Toi valkonen homma vähän derpii..

Jäin kiini puuhun ja MinMin Witch nappasi sen kuvalle


Se varsinainen pose
Takaa, niin näkyy tuo taka lärppä jotenkin

Vielä Shere ja minä

Sitten vielä juttua Advikista. Eli se on con Tsekissä jonne menin Sheren kannssa sillä hän on asuu siellä lähellä. Con on 4 päivää lähdettiin kyllä jo su aamulla, kun sillä ei ollut enää mitään. Cossin tasosta sen verran että suomessa on kyllä parempia niin laadullissesti kuinmäärällisesti, tietty poikkeuksia oli. Sielä kävin myös kattomassa kun "ammatilaiset" pelas Legue of Legendsia. Oli ihan mielen kiintoista, pari ihan mukavaa tyyppiä tapsin sillä jotka jopa puhuivat englantia! Siis sielä oli turnaus kyseisessä pelissä ja voittaja sai paljon rahaa. Joten paikalla oli viralline kuvaaja ESL:stä ja se otti meistä ja muusta Lol ryhmästä, joka oli siellä, kuvia ja lupasi jos he menevät cossit päällä jonnekkin niin saavat ilmaisia lippuja, ja kuvat saataa mennä johonkin viralliseen juttuun :DD oli aika siistii, tarkemmin en tiedä kun en tsekkiä puhu. Mutta jooh erillaine con oli, hellettä oli 30 astette ainakin...eli ekan päivän olin hetken pokemon cossissani mutta 30 astetta oli liikaa joten otin sen pois.. sitte muina päivinä ei ollut aivan niin lämmin joten Akalina selvisin
Koko LoL ryhmä
Nyt otan itseäni niskasta kiinni ja laitan sitten myös postaksia tänne ahkerammin ja myös work in prosess.
Kaikki kuvat Desusta ja Aconista on ottanut MinMin Witch, Aisu Hoshi tai SevenTan Ei kommentteja:

Lähetä kommentti